Turuncutime.com

12 Mayıs 2012 Cumartesi



Turuncutime.com Bi Bildiğimiz Var Haberiniz Olsun! Sloganı ile yola çıkmış Tükiye'nin en bağımsız haber sitelerinden biridir.

Turuncutime.com'un yayınlarında hiç bir siyasi ya da ideolojik görüşe yakın duruşu yoktur. Turuncutime.com Haberlerinde dünyada kötü giden her şeye muhalefeti, iyi giden her şeye de övgü yer alır.

Turuncutime.com araştırmacı gazetecilik ilkesi ile olayların en küçük ayrıntılarını dahi okuyucusuna ulaştırır. Turuncutime.com’da yayınlanan haberler basın yayın ilkelerine ve kanunlarına uygundur.

Turuncutime.com Haber ciddi bir iştir, ciddi işler haberdir. Ciddiyetsizliğin her alanda hakim olduğu ülkemizde günün en ciddi haberlerini okuyucusu ile buluşturur.

Turuncutime.com için hayat haberdir. Habere seyirci kalmamanız, olan bitenden bir haber olmamanız için Turuncutime.com okuyunuz. Çarpıcı haberler, cesur yorumlar, ropörtajlar, eğlenceli  videolar, dizler, magazin, spor, gündem, politika, kültür sanat, yaşam, astroloji, ekonomi, teknoloji  ve sosyal medya kısacası haberin kırmızıdan turuncuya dönüştüğü sayfalar Turuncutime.com’da…

Haberler Hayatın Odak Noktasıdır....

Turuncutime.com’da çarpıcı politika haberleri, son dakikahaberleri, gündemdeki tüm konuları en ayrıntılı haberlerle bulabilirsiniz. Turuncutime.com ‘un Magazin sayfalarında renkli dünyanın her anının ayrıntılarını sevdiğiniz ünlülerin her adımını öğrenebilirsiniz.

Turuncutime.com’un Astroloji sayfalarında Türkiye’de Günlük Burç Yorumları günün ilk dakilarında ilk okuyanlardan olabilirsiniz.

Turuncutime.com’un sabah haberlerini okurken bir yandan kahvenizi yudumlar bir yandan Gazeteler bölümünden Tüm Gazetelerin o günkü manşetlerini okuyabilirsiniz.

www.Turuncutime.com sizlere kaçırdığınız dizileri izleme fırsatını da Dizi İzle bölümünde sunuyor. Yine Turuncutime.com da sevdiğiniz dizinin gelecek bölümü ile ilgili ilk bilgileri veren Dizi fragmanlarını da ilk önce izleyebilirsiniz…

Turuncutime.com Bi Bildiğimiz Var Haberiniz Olsun….

Hiç yorum yok: